İlhanlı Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ "Ne olmak istiyoruz?" Modern dünya görüşüyle geleneksel değerlerin iç içe yaşandığı, insanlığa yol gösterecek ve hizmet edecek, akademik, sosyal ve kültürel açılardan alt yapısı sağlam bireylerin yetiştiği, çalışmalarıyla bölgemize ışık, Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.

Misyon: MİSYONUMUZ "Neden varız?" Millî, manevî ve evrensel değerlerle donanmış, topluma önderlik eden, düşünen, araştıran, sorgulayan, başarıya koşmaktan zevk alan, kararlı, inançlı, sağduyulu, her güzel işi en mükemmel şekilde yapmaya odaklanmış, özgüveni gelişmiş, güzel ahlaklı ve hayırlı nesiller yetiştirmek için varız.

Başarılar: AMACIMIZ "Gayemiz" Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimizi çağın ve ülkemizin beklediği tüm donanımlara sahip, kendisine, ailesine, içinde yaşadığı topluma duyarlı, milli ve manevi değerlerini bilen, koruyan ve onlara sahip çıkabilen, bilim ve teknolojiyi takip eden ve bu kapsamda araştırmayı, okumayı ve üretmeyi hedefleyen, çevreyi, doğayı ve tüm insanlığı yüce yaratıcının eseri olarak görüp sevebilen, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, kendine güvenen inançlı fertler yetiştirmektir.

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilhanliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - NAR MAH. SÖZAL SK. KIRBAĞLARI ANADOLU İMAM HATİP SİTESİ NO 28 MERKEZ / NİĞDE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 10 DK UZAKLIKTADIR.